خانه / تفحص شهدا / شهدای تفحص / شهید سید امیر تشت زرین / زندگینامه شهید تشت زرین

زندگینامه شهید سید امیر تشت زرین

زندگی نامه شهید 

خانواده «تشت زرین» از سلاله سادات در سال 1351 به تولد «سید امیر» بار دیگر سبزپوش شد. دوران کودکی را با علاقه به نماز و روزه به توشه تقوی مزین ساخت و کسب علم را تحقق بخش حدیث «اطلبوالعلم من المهد الی اللحد» ساخت. سن کم او در زمان جنگ، مانعی در اذن دخول به خط بزم عاشقان بود ولی عشق به حضور، چون آرزویی بزرگ، روح او را متلاطم نگه داشت. دوران جنگ تمام شد و امیر با دیپلم ریاضی در رشته مهندسی نساجی دانشگاه قبول شد. او برای خانواده‌های بی‌بضاعت پول جمع کرده، برای دختران جهیزیه و برای پسران بساط عروسی فراهم می‌ساخت. سید امیر با نشان دادن کتاب و عکس از شهدا به خانواده، اهمیت فعالیت عده‌ای در گروه تفحص را نمایان کرد و خود با درک اندیشه‌های والای بسیجیان پا در این میدان امتحان نهاد و علی‌رغم برخورداری از برخی تنعمات زندگی و وجود مقتضیات سنی با تحصیل در دانشگاه «جستجوگران نور»، شیرینی دل‌چسب دنیا را به اهل دنیا سپرد و ماندن در صف عاشورایی امام عشق را لبیک گفت. او هر چند جنگ را ندیده بود اما سخن از جبهه، آتش به دلش می‌افکند. بوی عطر شهادت را از پیکرهای تکیده‌ی شهدا می‌گرفت و راه بهشت شهدا را یافته بود و گله از ماندش داشت، اشک‌هایش مرحم زخم‌های شهیدان بود تا این‌که در 27/5/ 1375 در منطقه عملیاتی والفجر یک (فکه ) ندای «ارجعی الی ربک » را لبیک گفت و به افلاکیان پیوست.

 

دستنوشته ای از شهید :

ممکن است کسانی که در شهرها هستند، باورشان نشود که پس از گذشت سال‌ها از حال و هوای جنگ و شهادت، اعضای گروه تفحص بدون استثناء، هر شب نماز شب را به جای می‌آورند و روزی یک بار، زیارت امام حسین (ع) را می‌خوانند. ذکر صلوات‌ها و پانزده هزار بار لااله‌الاالله گفتن‌ها، اسم اعظم خدا بردن‌ها و تمامی‌ این عوامل هستند که بچه‌های ما با توسل به آن‌ها، پیدا کردن پیکر شهدا برایشان ممکن می‌شود وگرنه صرف تلاش و کندن خاک، ره به جایی نمی‌برند. هر چند باز ممکن است خیلی‌ها باورشان نشود. آن‌هایی که ادعا می‌کنند زمان ایثار و اخلاص گذشته و دور، دور مادیات و ماشین‌های چند میلیونی و ... است، ممکن است ما را عقب‌مانده بدانند ولی افتخار ما این است که هم‌چنان پیرو پیرمان حضرت امام (ره) هستیم... باید خدا انسان را بطلبد تا لیاقت حضور در جمع باصفای تفحص را پیدا کنیم. سعادت الهی می‌خواهد. خدا را شکر که هم‌چنان باب شهادت باز است.

 

وصیت نامه شهید 

...سروران گرامی‌ شما را به تعمق و تدبر در کتاب آسمانی و دفاع از اصول مذهب شیعه حقه‌ی اثنی عشری، زیارت اهل قبور و تأمل در این‌که آنان چه بودند و چه شدند وصیت می‌کنم. از مجالست‌های بی‌ارزش و وقت‌گیر صرف‌نظر کنید که در این مجالس به جز عیب‌جویی و غیبت مؤمنین چیزی حاصل نمی‌شود. توصیه می‌کنم همه را به خدمت مادر و پدر و به جا آوردن صله ارحام و داشتن همیشگی وضو، خواندن کتب مذهبی و به یادداشتن ذکر و فکر در کل ایام که یاد خدا تسکین‌بخش تمام قلوب می‌باشد. وصیت می‌کنم به تدبر در خطبه حضرت فاطمه (س) در مسجدالنبی و خطبه اول و شقشقیه مولانا امیرالمؤمنین (ع) در نهج البلاغه و متذکر می‌شوم به هر طرق ممکن به این حبل‌المتین محکم چنگ زنید و راه تزکیه و تصفیه وجود را در پیش گیرید که ما متأسفانه غافل مانده‌ایم. توصیه می‌کنم که به دنیا و شئونات آن بی‌اعتنا باشید و راه ورع و پرهیزگاری را در پیش گیرید و همیشه در پایان هر روز به محاسبه نفس بپردازید و همیشه حسن خلق و تواضع نسبت به دیگران داشته باشید...

حقیر سراپا تقصیر

کلب آستان حضرت مولا علی

امیر تشت زرین

10/2/74